MÁLAGA 2

Beleef je mooiste vakantie met dit boek.

Prijs : 12,95 euro incl. BTW

ANTEQUERA

Antequera ligt ten noorden van de stad Málaga. De hoofdstad van de regio noemt ook Antequera, een prachtige oude stad met prachtige oude gebouwen en met archeologische vindplaatsen. Prachtige wandelingen in de buurt met indrukwekkende landschappen.

MALAGA

De stad Málaga heeft een historisch centrum en een prachtige haven waar het leuk vertoeven is. Naast de prachtige gebouwen en de winkelstraatje is er keuze in overvloed aan restaurantjes en bars. Met een beetje geluk kan je ook genieten van wat straatanimatie.

VALLE DEL GUADALHORCE

De vallei van de rivier Guadalhorce ligt even boven Torremolinos. Een prachtige natuur waar we een wandeling door een kloof kunnen maken, een toffe rivierwandeling met een prachtige waterval aan bod komt en diep verscholen een wit dorpje ligt met een Arabisch kasteel.

GUADALTEBA

In deze regio ligt een prachtig stuwmeer waar ook de welbekende Caminito del Rey is. Een absolute must-to-do. Aan het stuwmeer zijn meerdere prachtige wandelingen.

SIERRA DE LAS NIEVES

Deze prachtige regio heeft prachtige rivieren en dus prachtige rivierwandelingen met adembenemende watervallen. Het natuurreservaat “Sierra de las Nieves” behoort tot één van de beste toeristische bestemmingen.

Het boek Málaga 2 bevat tal van bezienswaardigheden waaronder het Arabische kasteel, de prachtige stad Antequera en de hoofdstad Málaga. Maar deze regio biedt vooral een prachtige natuur. Maar liefst 21 wandelingen in detail omschreven en de mogelijkheid om ze met een GPX bestand naar je GPS te laden.

Aantal pagina’s : 118 pagina’s