JAÉN 2

JA2

Beleef je mooiste vakantie met dit boek.

Prijs : 12,95 euro incl. BTW

El Condado de Jaén

El Condado of het graafschap van Jaén heeft als hoofdstad Santisteban del Puerto. Deze regio heeft een geschiedenis. Bezoek zeker Chiclana de Segura en nog 6 andere dorpjes die absoluut een bezoekje waard zijn.

La Loma

Deze regio heeft een ongelooflijk prachtige hoofdstad Úbeda, een renaissancestad geklasseerd als cultureel erfgoed. Maar ook Baeza ligt in deze regio en is minstens evenzeer de moeite waard om te bezoeken.

Sierra Magina

De Sierra Magina is het hoogste bergachtig massief van de provincie en behoort tot het Bética-gebergte (verzamelnaam voor gebergtes in Zuid-Spanje en het noorden van Marokko).

Sierra Morena

In het noordelijke deel van de provincie vinden we de Sierra Morena met als hoofdstad Linares. Een uitzonderlijk mooie stad is Baños de la Encina. Hier zijn ook een aantal watervallen te zien, ééntje van wel 40 meter hoogte!

Het boek Jaén deel 2 bevat tal van bezienswaardigheden met historische dorpen en gemeenten en 10 wandelingen met gedetailleerde routebeschrijving en de mogelijkheid om ze met een GPX bestand naar je GPS te laden.

Aantal pagina’s : 136 pagina’s