GRANADA 5

Beleef je mooiste vakantie met dit boek.

Prijs : 12,95 euro incl. BTW

GUADIX

Guadix wordt ook wel La Accitania of Tierra de Acci genoemd.

Het bestaat uit zesentwintig gemeenten, waarvan Guadix de meest bevolkte en uitgestrekte is; Integendeel, de gemeente met het minste aantal inwoners en de gemeente met de kleinste oppervlakte is Polícar. De traditionele en historische hoofdstad, die zijn naam aan de regio ontleent, is de stad Guadix.

BAZA

Een Spaanse regio gelegen in het noordoostelijke deel van de provincie Granada. Dit grondgebied grenst in het noorden aan de regio Huéscar; in het oosten met Los Vélez en Valle del Almanzora, in de provincie Almería; in het zuiden met Los Filabres-Tabernas, ook in Almería; en in het westen met Sierra de Cazorla, in Jaén, en met Guadix.

HUESCAR

Het bestaat uit zes gemeenten, waarvan Huéscar de meest bevolkte is en Puebla de Don Fadrique de meest uitgestrekte; Integendeel, de gemeente met het kleinste aantal inwoners en het kleinste gebied is Galera. De traditionele en historische hoofdstad, die zijn naam aan de regio ontleent, is de stad Huéscar.

Het boek Granada 5 bevat een 25-tal dorpjes met bezienswaardigheden waaronder Guadix niet te missen is en 7 uitgestippelde wandelingen en de mogelijkheid om ze met een GPX bestand naar je GPS te laden.

Aantal pagina’s : 98 pagina’s