GRANADA 4

Beleef je mooiste vakantie met dit boek.

Prijs : 12,95 euro incl. BTW

VEGA DE GRANADA

La Vega de Granada bestaat uit 41 gemeenten, waarvan er  de helft minder dan 15 km² heeft, met een bevolkingsdichtheid die veel hoger is dan het provinciale gemiddelde.

De meest bevolkte gemeente is Granada, en de grootste is Güéjar Sierra. De gemeente met het minste aantal inwoners is Dúdar, en de gemeente met de kleinste oppervlakte is Cájar, dat op zijn beurt de kleinste van de hele provincie is. De traditionele en historische hoofdstad is de stad Granada.

LOS MONTES

Los Montes bestaat uit negentien gemeenten, waarvan Iznalloz de meest bevolkte en uitgestrekte is; Integendeel, de gemeente met het minste aantal inwoners is Gobernador, en degene met de kleinste oppervlakte is Dehesas Viejas.

De traditionele en historische hoofdstad is de stad Iznalloz.

Los Montes ligt in het noordoostelijke deel en beslaat iets meer dan 1.400 km², dat zich uitstrekt van de rivieren Fardes en Guadiana Menor tot de rivier Frailes.

Het boek Granada 4 bevat een 18-tal dorpjes met bezienswaardigheden en de stad Granada die niet te missen is en 6 uitgestippelde wandelingen met de mogelijkheid om ze met een GPX bestand naar je GPS te laden.

Aantal pagina’s : 86 pagina’s