RONDREIS Málaga – Antequera

Rondreis 11 dagen, 10 nachten

  • 10 overnachtingen : 1n Málaga, 2n Monda, 2n El Burgo, 1n Pizarra, 2n Antequera, 2n Torremolinos
  • 10 x ontbijt
  • Uitgebreid reisprogramma met meerdere keuzemogelijkheden per dag

vanaf € 561,00

Individuele rondreis op maat, kies jouw aantal dagen en periode. Geef jouw voorkeuren van activiteiten en accomodaties aan.


Rondreis 11 dagen in het kort samengevat

Dag 1 overnachting in Málaga.

Keuze activiteiten : Stadswandeling in Málaga. Een rivierwandeling naar een waterval (in de zomer staat hij droog) in de Montes de Málaga. Of bezoek de prachtig mooi aangelegde Botanische tuin (entrée te betalen).

Dag 2 en 3 overnachting in Monda.

Keuze activiteiten dag 2 : Via een wit dorpje rijden we naar Monda. Bezoekje waard en te combineren met een bergwandeling langs de waterkanalen. Of een dagje rust in het prachtig hotel in Monda.

Keuze activiteiten dag 3 : Uitstap naar een wit dorpje te combineren met een toffe rondwandeling die langs een stuwmeer loopt en terug via een waterbron en waterkanaal uitkomt in het dorpje. Of een dagje rust in het prachtig hotel in Monda.

Dag 4 en 5 overnachting in El Burgo.

Keuze activiteiten dag 4: Bezoek aan een wit dorpje te combineren met een bergwandeling naar een waterval. Of op weg naar El Burgo een rivierwandeling waar je heerlijk een middag kan vertoeven. of vlakbij El Burgo een korte wandeling (200m heen en 200m terug) met een flinke afdaling naar een prachtige waterval in het centrum van een piepklein dorpje.

keuze activiteiten dag 5 : Toffe wandeling langs een rivier waar we enkele fameuze waterdammen kunnen bewonderen. Of bezoek aan een dorpje even verderop te combineren met een bezoek aan een waterval (enkel in het voorjaar). Of een fameuze bergwandeling met als hoogtepunt een adembenemende waterval (mooiste in het voorjaar).

Dag 6 overnachting in Pizarra.

keuze activiteiten : Wandeling Caminito del Rey te combineren met een bezoek aan een dorpje in de buurt met een mooi kasteel op het hoogste punt van het dorp. Een bezoek aan de grotten in de buurt te combineren met een wandeling langs de meren en met prachtige uitzichten op de meren omliggend. Een bezoek aan de overblijfselen van een kasteel van Romeinse oorsprong, eveneens te combineren met een andere mooie wandeling langs de meren.

Dag 7 en 8 overnachting Antequera.

keuze activiteiten dag 7 : Bergwandeling in Pizarra via een indrukwekkende kloof. Of een wandeling in een naburig dorpje te combineren met een bezoek aan een kasteel en een waterbron.

keuze activiteiten dag 8 : Stadswandeling in Antequera. Of een wandeling in het prachtige berggebied El Torcal.

Dag 9 en 10 overnachting in Torremolinos

keuze activiteiten 9 : Bezoek aan de naburige dorpjes van Antequera met een wandeling in een natuurgebied langs een enorm groot meer met flamingo’s. Bezoek aan het wolvenpark. Of naar Torremolinos een dagje rust aan het strand.

keuze activiteiten 10 : Rivierwandeling op een half uurtje van de kust. Een bergwandeling met een stevige klim die beloond wordt met een prachtig uitzicht op de hele kust. Of een dagje flaneren op de boulevard.

Dag 11 laatste dagje

keuze activiteiten : dagje strand, een mooie wandeling over de paseo, een zonnig terrasje en een heerlijk restaurantje.

Keuze verblijf

Málaga : kies voor een 4**** hotel in het centrum, een 3*** hotel vlakbij het strand en het centrum of voor een B&B 20 kilometer buiten de stad rustig gelegen met een zwembad.

Monda : kies voor een 3*** hotel/kasteel even buiten het centrum, een 3***hotel in het centrum van een naburig dorpje of een B&B verscholen in de bergen in een oase van rust.

El Burgo : kies voor een 3*** hotel in centrum van het dorpje. Of verkies om 2 nachten meer op je vorig verblijf te vertoeven.

Pizarra : kies een landelijk 3*** hotel buiten het centrum van Pizarra of kies voor een B&B in het centrum van een naburig wit dorpje.

Antequera : kies voor een prachtig 5**** hotel even buiten Antequera. Of kies een 3*** hotel in het centrum van Antequera of kies voor een B&B gelegen op een half uurtje van Antequera.

Torremolinos : kies voor een 4**** hotel aan het strand, of kies voor een 3***hotel in het centrum.

Prijzen

11 dagen / 10 nachten Hotels 5* en 4* : vanaf € 736 p/p

11 dagen / 10 nachten Hotel 3* : vanaf € 561 p/p

11 dagen / 10 nachten B&B : vanaf € 728 p/p

De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen. Vraag uw persoonlijke offerte.

Inbegrepen :

  • Overnachting + ontbijt
  • Uitgebreid reisprogramma
  • Een Nederlandstalig noodnummer 24/24 beschikbaar tijdens je vakantie

Niet inbegrepen :

  • Vluchten
  • Huurauto (we bezorgen vrijblijvend een offerte)
  • entrée gelden, lunch, diner ..