Nerja en Balcón de Europa de Nerja !

Op 28 februari, 28 maart en 27 april kan je je inschrijven voor de daguitstap naar Nerja met een bezoek aan de grotten van Nerja.

We zijn het zeker eens ! Het Balcón de Europa van Nerja is prachtig mooi ! En mogelijks het mooiste uitzicht vanaf de Costa del Sol over de Middellandse Zee. Nerja is een gezellig toeristisch stadje met vele winkelstraatjes en héél erg veel gezellige pleintjes en terrasjes waar je bovendien heerlijk een ijsje kan eten !

Nerja is toeristisch en heeft veel troeven ! Je zit pal aan de kust in een gezellig stadje met leuke stranden waar je kan zonnebaden, maar ook kan snorkelen. Je kan bij playa de Maro op zee met een kayak of je kan in Nerja de prachtige grotten gaan bezoeken. Ga je even het binnenland in, dan kom je in de gezellige witte dorpjes zoals Frigiliana of Competa of.. of.. echt heel veel toffe dorpjes.

Alom een geweldig prachtige bestemming voor jouw volgende vakantie !

Balcon de Europe

Gezellig flaneren over het plein. Prachtige vakantiefoto’s maken en vooral … genieten van het ongelooflijk prachtig uitzicht !

En .. onweerstaanbaar.. een ijsje kopen op een horentje…

Als dat niet het ultieme gevoel van vakantie is ! Jazeker !!


Playa de Maro

Heerlijk langs de kust met een kayak. Enorme rotsen waar de gids je mee inloodst en waar je heerlijk kan genieten van het glasheldere water. Daar waar zoet water bij zout water komt en zorgt voor de allermooiste fauna en flora.

Prachtige grotten in Nerja

Een niet te missen bezoek. De grotten bieden zelfs een concertzaal en verder kan je als toerist grote delen van de grot bezoeken. Een aanrader !

Geef een reactie

%d