Je reis boeken

Individuele Rondreizen in Andalucia, het zuiden van Spanje

zvw reizen

Jouw reis op maat

Hou je niet van georganiseerde groepsreizen met mensen die je helemaal niet kent?  Maar wil je wel graag een rondreis maken met je eigen gezelschap?  ZVW-Rondreizen biedt jou individuele rondreizen aan met een uitgebreid reisprogramma.  Je hotels worden vooraf geboekt en per locatie krijg je in het reisprogramma dagelijks meerdere keuzes.  Wil je een rustdag? Wil je een dorpje of bezienswaardigheid bezoeken ? Of wil je een stevige wandeling maken?  Elke dag kan je ’s morgens beslissen waar je zin in hebt !

Voor elkeen is op vakantie gaan een persoonlijke belevenis.  Hou je van luxe-spa hotels waar je je 100% kan laten verwennen?  Of wil je meer plaatselijk vertoeven in 2** of  3*** hotels met een authentieke Spaanse sfeer?  Of vindt je het fijn bij landgenoten te logeren die een B&B uitbaten, waar je in je eigen taal onthaald wordt en waar je de kleinschalige persoonlijke sfeer ervaart ?

Geef jouw voorkeur aan en wij maken voor jouw een mooi reisvoorstel.

Klimaat

Het klimaat is hier fantastisch.  Zachte winters en gegarandeerd alle dagen zon in de zomer. Voor sommigen zijn de zomers te warm, 35°C tot 40°C. Het voor- en najaar zijn voor hen dan de ideale periodes, de hitte is weg en we genieten nog van heerlijk zomers weer.  Zelfs de winters zijn zeer zacht.  We spreken dan van 16°C tot 23°C gemiddeld.  We krijgen jaarlijks een 20-tal dagen regen die ten vroegste in oktober valt en ten laatste in april.  Van mei tot en met september blijft het op een uitzonderlijk dagje na droog.

Waarom ZVW-Reizen

Vanuit ons kantoor in Málaga organiseren wij alle rondreizen. Tijdens uw reis zijn wij altijd bereikbaar mocht er een probleem zijn. Je ontvangt voor vertrek een volledig reisprogramma. Jouw reis is vooraf helemaal uitgestippeld inclusief routebeschrijvingen, bezienswaardigheden en activiteiten. Je beleeft een zorgeloze vakantie !

Hoe gaan we te werk?

Jij bezorgt ons jouw gekozen vakantieperiode en welke rondreis je wenst te maken. Je geeft ons aan welke categorie van hotel je verkiest of je voorkeur gaat naar Nederlandstalige Bed&Breakfasts. Je boekt zelf je vliegtickets en indien gewenst bezorgen wij een offerte voor je huurauto of je regelt dit liever zelf. Aan jou de keuze.

Wij bezorgen jouw een uitgebreide offerte, die desgewenst nog kan bijgestuurd worden.

Indien je akkoord gaat, maken wij een bestelbon op die je getekend voor akkoord aan ons terug mailt en je betaalt ons per bankoverschrijving 30% voorschot. Het saldo dient betaald te worden 1 maand voor vertrek per bankoverschrijving. Na betaling van het saldo ontvang je het uitgebreide reisprogramma met routebeschrijving en vouchers voor je geboekte accommodaties.