GRANADA 1

Beleef je mooiste vakantie met dit boek.

Prijs : 12,95 euro incl. BTW

ALHAMA

De regio Alhama bestaat uit dertien gemeenten, waarvan de meest bevolkte en uitgestrekte Alhama de Granada is. Integendeel, de gemeente met de minste inwoners is Agrón en de gemeente met de kleinste oppervlakte is Játar. De traditionele en historische hoofdstad, die zijn naam aan de regio ontleent, is de stad Alhama de Granada.

De archeologische vondsten van El Navazo en El Chopillo, ongeveer tien kilometer van de stad Alhama, evenals die van Llano de Zafarraya, benadrukken de vroege bezetting van de regio door de prehistorische mens, al in het Midden-Paleolithicum, meer dan honderdduizend jaar geleden.

LOJA

Loja bestaat uit 10 gemeenten, waarvan de meest bevolkte en uitgestrekte Loja is.  Integendeel, de gemeente met het minste aantal inwoners is Zagra, en degene met de kleinste oppervlakte is Villanueva Mesía. De traditionele en historische hoofdstad is de stad Loja.

Het boek Granada 1 bevat een 12-tal dorpjes met bezienswaardigheden waaronder Alhama de Granada niet te missen is en 9 uitgestippelde wandelingen en de mogelijkheid om ze met een GPX bestand naar je GPS te laden.

Aantal pagina’s : 120 pagina’s